Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Første gang jeg stiftede bekendtskab medsyltede rødløg var på Den Rustikke i Aarhus. De kan pifte enhver sandwich, salat eller middag op med deres lækre farve og fine smag - og så er de tilmed fantastisk simple at lave
Asierne kommes i en beholder og overhældes med saltlagen, heri skal de trække ca. I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode
Skold dine glas, og skyl dem med atamon opløsning. Du skal bruge glas med plads til ca. Hvis du har et af de traditionelle firkantede rivejern, så kan du bruge den side med de spidse kradsende grater og bare rulle tomaterne hen over
Her fik vi serveret en lækker salat, med noget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Da det er første gang jeg er i gang med den slags syltning, og fordi jeg ikke lige havde div. Så er jeg endnu engang hoppet på syltevognen og har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
Det er første gang, at jeg laver hjemmelavede syltede rødløg. Nye kartofler med friske krydderurter og olivenolie / Ærtepesto pasta med langtidsbagte tomater / Sprøde falafler i pitabrød med grønt og tahindressing
Men vi har alligevel nydt godt af friske tomater i hele august og september, og i går plukkede jeg en god skål blandede ribs- og cherrytomater som jeg syltedemed lidt friske urter og hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.